Niko Mamillo - Paros - Forum niko
Forum niko - Aperçumisevini tek frumi im First citizen of Tirana calls on all households and businesses to pay tax because cleaning is very important that everyone contribute to a cleaner environment by influencing the increase of quality of life. Mayor Basha thanked all for participating in cleaning the city urging that it not be just a day after if everyone would keep it civil responsibilities will guarantee a cleaner environment and more healthy for themselves and their children . Νέο! Κάντε κλικ στις παραπάνω λέξεις για επεξεργασία και προβολή εναλλακτικών μεταφράσεων. Παράβλεψη Qytetari i parë i Tiranës u bën thirrje të gjithë familjeve dhe bizneseve që të paguajnë taksën e pastrimit sepse është shumë e rëndësishme që të kontribuojnë të gjithë për një mjedis më të pastër duke ndikuar edhe në rritjen e cilësisë së jetës. Kryebashkiaku Basha i falenderoi të gjithë për pjesëmarrjen në pastrimin e qytetit duke u bërë thirrje që kjo të mos jetë vetëm një ditë pasi nëse të gjithë do të mbajnë përgjegjësitë qytetare atëherë do të garantohet një mjedis më i pastër e më i shëndetshëm për veten e fëmijët. Pros & Cons - opinions for and against a particular social theme of the VIP guests, but also thoughts from the studio audience and those who follow us through the home telephone line. Element PLUS - quiz with all those who want to prove their knowledge and gain "treasure" with as much money inside. Music - the best Albanian singers interpret their hits LIVE with Salvation SARACI craftsmen orchestra. Telebingo Forum - a weekly paper national lottery to draw directly in the studio and calls more surprise gifts. Ballet - ballet dance numbers from the TVKLAN ballet troupe, the choreographer Albi Nako. Free phone games and quiz's pleasant surprises.Pro & Kunder - opi te ftupubliku ne studio dhe ata qe na ndjekin nga shtepia me ane te linjes telefonike. Elementi PLUS - quiz me te gjithe ata qe duan te provojne njohurite e tyre dhe te fitojne "thesarin" me sa me shume para brenda. Muzike - kengetaret me te mire shqiptare interpretojne hitet e tyre LIVE me orkestren e mjeshtrit Shpetim Saraci. Telebingo Shqiptare - llotari e perjavshme kombetare me shorte direkt ne studio dhe telefonata surprize me shume dhurata. Balet - numra koreografike baleti nga trupa e baletit e TVKLAN, me koreograf Albi Nako. Lojera telefonike me quiz-e dhe te papritura te kendshme. nione pro dhe kunder nje teme te caktuar shoqerore ar VIP, por edhe mendime nga nga

Tu es ici:
Forum niko

CatégorieArticlesDernier apport de
exemples de Forum
Tu peux simplement supprimer ce forum en login sous Extras=>Forum=>gérer catégories
38Burberry Bags Nova Check
23/06/2015, 03 03 08 (UTC)Ensemble des thèmes: 4
Ensemble des articles: 38
Ensemble des utilisateurs: 1
Aujourd'hui sont déjà 11340 visiteursIci!
=> Veux-tu aussi créer une site gratuit ? Alors clique ici ! <=