Niko Mamillo - Paros - Sylvester Stallone

Sylvester Stallone - The John Rambo of Hollywood
Sylvester Gardenzio Stallone popular as Sylvester Stallone, nicknamed Sly Stallone, born on July 6, 1946 in USA. Sylvester Stallone is a Hollywood Superstar, director, producer and screenwriter. One of the biggest box office draws in the world from the 1970s to the 1990s, Stallone is an icon of machismo and Hollywood action heroism. He has played two characters that have become a part of the American cultural lexicon: Rocky Balboa, the boxer who overcame odds to fight for love and glory, and John Rambo, a courageous soldier who specialized in violent rescue and revenge missions.

Sylvester Stallone Childhood
Sylvester was born in New York City in the home of Frank Stallone, Sr., a hairdresser, and Jackie Stallone, an astrologer, former dancer and promoter of women's wrestling. Stallone's paternal grandfather, Silvestro Stallone, was an immigrant from Gioia del Colle, in the province of Bari (Apulia, Italy). Sylvester mother was born in Washington, D.C.; her paternal grandparents were Jewish immigrants from Odessa and her mother was a Parisian socialite. Sylvester has a
musician brother Frank Stallone. Doctors used forceps during his birth that severed a nerve and caused paralysis in parts of Stallone's face, resulting in his signature slurred speech and drooping lower lip.


Sylvester Stallone Study life

Between the ages of two and five Sylvester was boarded in Queens, seeing his parents only on weekends. In 1951 he returned to live with his parents in Maryland where they operated a chain of beauty salons. In 1961 he was enrolled in Devereux Manor High School, a private school for problem children located in Berwyn, Pennsylvania and following graduation enrolled in a beauty school. In the 1960s, Sylvester dropped out of the beauty school after winning a scholarship for the American College of Switzerland in Leysin where he studied drama and was well received in school productions. Returning to America he enrolled in the Theater Arts Department at University of Miami for three years. He came within a few credit hours of graduation before he decided to drop out and pursue a career writing screenplays under the pseudonyms Q. Moonblood and J.J. Deadlock while at the same time taking bit parts in movies.


Sylvester Stallone new movie
Currently, Sylvester is working on a film titled The Expendables, for which he will star, writer and director. Joining him in the film will be Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Terry Crews, Mickey Rourke, Randy Couture, Robert Knepper, Eric Roberts, David Zayas, and Stone Cold Steve Austin, with cameos from Arnold Schwarzenegger and Bruce Willis. Sylvester will also provide the voice of a lion in Kevin James' The Zookeeper. Stallone has also mentioned that he would like to adapt a Nelson DeMille novel, The Lion's Game. In addition, Stallone has continued to express his passion in directing a film on Edgar Allan Poe's life, a script he has been preparing for years. It has also recently been confirmed that Stallone will be making a fifth Rambo film after the success of the fourth one in 2008. Stallone makes his Bollywood début in Kambakkht Ishq where he plays himself.


Sylvester Stallone Personal Life

Sylvester Stallone has not a happy married life. He has been married three times. At age 28, on December 28, 1974, he married Sasha Czack. The couple had two sons, Sage Moonblood and Seargeoh. His younger son was diagnosed with autism at an early age. The couple divorced on February 14, 1985. The same year his divorce finalized, he married model/actress, Brigitte Nielsen, on December 15, 1985, in Beverly Hills, California. His second marriage only lasted two years. In May 1997, Stallone married Jennifer Flavin, with whom he shares three daughters: Sophia Rose, Sistine Rose, and Scarlet Rose.
 
Ιταλικά
Γαλλικά
Γερμανικά
 
 
Μετάφραση από: Αγγλικά
 
 
 
Αλβανικά
Ελληνικά
Αγγλικά
 
Sylvester Stallone - Rambo e Hollivudit
Sylvester Stallone Gardenzio popullore si Silvester Stallone, me nofkën Stallone dinak, i lindur më 6 korrik 1946 në SHBA. Sylvester Stallone është një superstar Hollywood,, drejtor dhe producent skenarist. Një nga arkat e kinemave madhe tërheq në botë nga 1970 në 1990, Stallone është një ikonë e machismo dhe heroizmin Hollivudit veprimit. Ai ka luajtur se dy karaktere janë bërë një pjesë e leksik kulturore amerikane: Rocky Balboa, boksieri i cili mposhti shanset për të luftuar për dashurinë dhe lavdinë, dhe John Rambo, një ushtar i cili i specializuar guximshëm në shpëtim të dhunshme dhe misionet e hakmarrëse.

Sylvester Stallone Fëmijëria
Silvester ka lindur në qytetin e Nju Jorkut në shtëpinë e Frank Stallone, Sr, një floktar, dhe Jackie Stallone, një astrolog, balerin ish dhe promotori i mundje grave. Gjyshi nga babai Stallone-s, Sylvester Stallone, ishte një emigrant nga Gioia del Colle, në krahinat e Barit simbolit Puglia, Itali). Silvester nëna ka lindur në Uashington, DC, gjyshërit e saj atërore ishin emigrantë çifutë nga Odessa dhe nënës së saj ishte i shquar parizian. Silvester ka për të
Vëllai muzikant Frank Stallone. Mjekët përdorur forseps Gjatë lindjes së Tij ndërprerë Kjo shkaktoi një nerv dhe paralizë në disa pjesë të fytyrës Stallone-s, duke rezultuar në nënshkrimin e Tij slurred fjalim dhe venitje cik ulët.


Sylvester Stallone Studimi Jeta

Midis moshave dy dhe pesë Silvester u hipi në Queens, duke parë prindërit e Tij vetëm në fundjavë. Në 1951 ai u kthye për të jetuar me prindërit e tij në Maryland, ku Ata operuar një zinxhir të salloneve të bukurisë. Në vitin 1961 ai u regjistrua në Shkollën Devereux Manor Lartë, një shkollë private për fëmijët me probleme të vendosura në Berwyn diplomimit, Pa e ardhshëm dhe të regjistruar në një shkollë bukurie. Në 1960, Silvester rënë nga shkolla bukuri pas fituar një bursë për Kolegjin Amerikan të Zvicrës në Leysin ku ai ka studiuar dramën dhe u prit mirë në produksione shkollore. Pas kthimit në Amerikë ai u regjistrua në Departamentin e Arteve të Teatrit në Universitetin e Miami për tre vjet. Ai erdhi brenda disa orëve të kredive disa para diplomimit ai vendosi që të braktisin dhe të ndjekë një skenarë shkrim karrierës nën Q. pseudonime Moonblood dhe J.J. Bllokimi ndërsa në kohën e provimit të marrë pjesë bit në filma.


Sylvester Stallone film i ri
Aktualisht, Silvester është duke punuar në një film me titull The Expendables, për të cilën ai do, yll shkrimtar dhe drejtor. Bashkimi Atë në film do të jetë Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Terry Ekipet, Mickey Rourke, Randy Couture, Robert Knepper, Eric Roberts, David Zayas, dhe Stone Cold Steve Austin, me cameos nga Arnold Schwarzenegger dhe Bruce Willis. Silvester do të ofrojë gjithashtu zërin e një luan në Zookeeper The Kevin James-së. Stallone ka përmendur gjithashtu se ai do të donte që të përshtaten me Nelson DeMille romanit, lojë e luanit. Në Futjet, Stallone ka vazhduar të shprehë pasionin e tij në drejtimin e një filmi për jetën e Edgar Allan Poe, një script-i ka qenë i përgatitur për vite me rradhë. Gjithashtu kohët e fundit ka konfirmuar se Stallone do të bënte një film Rambo pestë pas suksesit të një të katërt në vitin 2008. Stallone bën debutimin Bollywood Tij në Kambakkht Ishq ku ai luan veten.


Sylvester Stallone Jeta Personale

Sylvester Stallone nuk ka një jetë të lumtur martuar. Ai ka-qenë i martuar tri herë. Në moshën 28 ​​vjeçare, më 28 dhjetor, 1974, ai u martua Sasha Czack. Çifti kishte dy djem, të urtë dhe Moonblood Seargeoh. Djali i tij i vogël u diagnostikua me autizëm në një moshë të re. Çifti u divorcua më 14 shkurt, 1985. Divorci i tij i finalizuar të njëjtin vit, ai u martua me modelin / aktore, Brigitte Nielsen, më 15 dhjetor, 1985 në Beverly Hills, Kaliforni. Martesa e tij e dytë zgjati vetëm dy vjet. Në maj të vitit 1997, u martua me Jennifer Stallone Flavin, me të cilin ai ndan tri bija Sophia Rose, Sistine Rose dhe Scarlet Rose.

Arnold Schwarzenegger - Hero Real Veprimit i Hollivudit

Arnold Schwarzenegger - The Real Action Hero of Hollywood
Aujourd'hui sont déjà 11200 visiteursIci!
=> Veux-tu aussi créer une site gratuit ? Alors clique ici ! <=