Niko Mamillo - Paros - X Factore
XTRA FACTORE

Saturday 18:20 LIVE in HD

Xtra Factor is part of the "X Factor", a weekly show that brings to the screen a different perspective, critics thought the greatest, that of fans of this program.

The presenters of 'Xtra Factor' and keep their ear to the door of the studio, they remain behind the camera ready to take over the exclusive opinions spekakltit nights 'live' to "X Factor".

This serial broadcast during the nights 'live' to "X Factor" and will be transmitted 'live' every Saturday.

Xtra Factor is more of a show fans. Can not be called an official voice of the "X Factor", but a bridge between the audience and television. To keep this 'informal' give presenters fansi classification under any of the regular "X Factor". Unlike any other viewer they will have access to back stage, in studio and competitors in order to bring exclusive moments on screen. There will be a lack of seriousness, but it feels real public opinion combined with the official voice of the presenters.

Xtra Factor will guide the audience of the content of 'X Factor'. The leaders of this program will give the classification of the selected clips to each broadcast week. It will also have to show reflection and discussion with comments n fans, journalists, users of blogs and social networks on the Internet.
With Genti Zotaj & Arnita BeqirajXTRA FACTOR

E Shtune 18:20 LIVE ne HD

Xtra Factor është pjesë e “X Factor” , një emision i përjavshëm që sjell në ekran një këndvështrim ndryshe, mendimin e kritikëve më të mëdhenj; atë të fansave të këtij program.

Prezantuesit e ‘Xtra Factor’ e mbajne veshin e tyre tek dera e studios, ata qëndrojne pas kamerave gati për të marrë mendime ekskluzive gjatë netëve të spekakltit ‘live’ të “X Factor”.

Ky serial transmetohet gjatë periudhës së netëve ‘live’ të “X Factor” dhe do të trasmetohet ‘live’ cdo te shtune.

Xtra Factor është më shumë një emision fansash. Nuk mund të quhet një zë zyrtar i “X Factor”, por një urë lidhëse midis audiencës dhe televizionit. Për ta mbajtur këtë ‘informalitet’ prezantuesit japin klasifikimin sipas çdo fansi të rregullt të “X Factor”. Ndryshe nga çdo shikues tjetër ata do të ketë akses në prapa skenë, në studio dhe me konkurrentët në mënyrë që të sjellin në ekran momente ekskluzive. Nuk do të ketë një mungesë serioziteti, por do të ndjehet mendimi i vërtetë i publikut kombinuar me zërin zyrtar të prezantuesve.

Xtra Factor do të jetë guida e audiencës së permbajtjes së ‘X Factor’. Drejtuesit e këtij programi do të japin edhe klasifikimin e klipeve të përzgjedhur për çdo javë transmetim. Gjithashtu do të ketë reflektime dhe diskutime për show-n me komente të fansave, gazetarëve, përdoruesve të blogjeve dhe rrjeteve sociale në internet.
 Me Genti Zotaj & Arnita Beqiraj


Aujourd'hui sont déjà 11200 visiteursIci!
=> Veux-tu aussi créer une site gratuit ? Alors clique ici ! <=